2 db x TÖMÍTÉS SZETT 4DB CSOMAG SZEMET. LÁNCFŰRÉSZ 038 MS380 MS381 38CC LÁNCFŰRÉSZ HENGER-OLAJ PUM KIPUFOGÓ ESETBEN TÖMÍTÉS

Ft2 842

-3%

Ft2 942

Új termék

1 Elemek

Címkék: a láncfűrész, set 2, láncfűrész lánc olaj, Olcsó láncfűrész, Magas Minőségű set 2, Kínai láncfűrész lánc olaj Szállítók.

2 db x TÖMÍTÉS SZETT 4DB CSOMAG SZEMET. LÁNCFŰRÉSZ 038 MS380 MS381 38CC LÁNCFŰRÉSZ HENGER-OLAJ PUM KIPUFOGÓ ESETBEN TÖMÍTÉS

ELEM SPECIFICAS & KULCS FEARTURES

4 DB CSOMAG / SET

RENDELÉS TÖBBSZÖRÖSE 2 DB

ALKALMAZÁSOK:

ILLIK STIHL MODELL 038 MS380 MS381 LÁNCFŰRÉSZEK & MORE

KERESZT REFERENCIA:

HELYETTESÍTI OEM RÉSZ#(OK):

PACKEAGE TARTALMAZZA:

2 X TÖMÍTÉS SZETT

NEMZETKÖZI VEVŐ KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE,OLVASSA EL ALÁBBI ÜZENETEKET, MIELŐTT A TRANZAKCIÓS:

NEM VAGYUNK FELELŐSEK SEMMILYEN EGYÉNI VÁM VAGY BEHOZATALI ADÓ . EZEK A FELSOROLT DÍJAK EGYETLEN SZEREPLŐ TÉTEL ÁRÁT, VALAMINT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG. JOGALAPOK ELLENŐRIZZE A VÁMHIVATAL MEGHATÁROZNI, HOGY MI EZEKET A TOVÁBBI KÖLTSÉGEK ELŐTT, HOGY TŐLÜNK VÁSÁROL. TÉTEL(EK) FOG JELENTENI, MINT AZ ALACSONYABB ÉRTÉKEK A SEGÍTSÉGÉRE VÁMKEZELÉS SIMÁN . SEGÍTSÉGET, HOGY A VÁMKEZELÉS A LEGTÖBB AZ ÖSSZES ELEM LESZ A SZÁLLÍTÁS NEM EREDETI, CSAK NETRUAL CSOMAGOKAT , HA BÁNJA EZT , KÉRLEK, NE VEDD MEG , KÖSZÖNÖM, HOGY NAGY MEGÉRTI. INGYENES INT ' L SZÁLLÍTÁS VILÁGSZERTE REGISTED AIR MAIL VAGY ELSŐ OSZTÁLYÚ MAIL SERIVCE A NYOMON KÖVETÉSI SZÁMOT, ÍGY ONLINE NYOMON KÜLDEMÉNYEK ADATAIT. A LEGTÖBB ELEM KÜLD BELÜL 1 munkanap, AMIKOR A FIZETÉSI KAP, E. D.-T KÖRÜLBELÜL 10~25 NAP AZ USA-ban. OROSZ,UKRAIN PEDIG A LEGTÖBB AZ ÖSSZES COUTRIES AZ EU-BAN . AISA . HA SZERETNÉ, GYORS, EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS ,PLS, NYUGODTAN LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK. MINDEN ELEM(EK) ÉRTÉKESÍTETT A MÁRKA ÚJ , AHOGY VAN , AZT LÁTOD, AMIT KAPSZ !KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE EZT A JELENLEGI RÉGI TÉTEL(EK) EGYEZIK A LISTA ELEM(EK) ,AKKOR AZ ÖN FELELŐSSÉGE, HOGY ELLENŐRIZZE, MEGFELELŐ RÉSZ(EK) A TRANZAKCIÓT. MEGYÜNK KI AZ UTAT, HOGY BOLDOGGÁ TESZ , HA EGY OKA ANNAK, HOGY NEM ADJA MEG ÖT KEZDŐDIK, ÉRTÉKELÉS ,NYUGODTAN LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, ÍGY TUDJUK, SEGÍT ÖNNEK BÁRMILYEN KÉRDÉSE.

A KÖVETKEZŐ KÉPEKET LEHET MONDANI, HOGY TÖBB, MINT TUDJUK, MIT LÁTSZ, AMIT KAP , NEM TÖBB DOLOG & DOLOG NEM KEVESEBB! KÉRJÜK, GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY ELFÉR A MOTOR, MIELŐTT VÁSÁROL RAJTA.

KÖSZÖNJÜK!

Modell Száma 038 ms380 ms381
Típus kerti szerszám alkatrészek
Csomag Súlya 0.2kg (0.44lb.)
Csomag Méret 15cm x 12cm x 10cm (5.91in x 4.72in x 3.94in)
Készülék Típus sok (2 db/lot)

Kapcsolódó termékek