ASL-60A 400W-Elektromos nyomásmérő Szivattyú

Ft53 002

Új termék

1 Elemek

Címkék: elektromos próbapumpa, próbapumpa, szivattyú teszt, Olcsó elektromos próbapumpa, Magas Minőségű próbapumpa, Kína teszt szivattyú Szállítók.

ASL-60A 400W-Elektromos nyomásmérő Szivattyú

Termék paraméterek:

Párhuzamos rúd

ASL-60A

Nyomás:6.0 MPa

Kapacitás:360LM/h

Feszültség:220V

Teljesítmény:400W

ASL-25

ASL-60

ASL-60A

ASL-100

Használati utasítás:

1. Az előkészítő munka

2.Csatlakoztassa a bemeneti cső, csatorna, nagy nyomású cső, különösen a bevitel tömlő, nagynyomású csövet kell várni szoros kapcsolatot tömítés tömítés, húzza meg a nyomáscsökkentő szelep ugyanakkor ne engedjük, hogy a víz a különböző közös szivárgás.

2.Lazítsa meg a nyomás beállítása gombot (a nyomás szabályozó szelepek, a továbbiakban ugyanaz) abban az esetben emelkedik a nyomás után azonnal a gép, hogy indul a gép károsodását.

3.Majd szűrő csatlakozik a bemeneti cső, majd szűrjük, majd vissza cső ugyanabban a tartály vagy más lehet használni, hogy tiszta tartalmazó edényt, például vödör vizet.

4.A víz tartály (hordó) tiszta, tiszta víz felhasználását.

5.Csövek, nyomás lesz az első, vízzel teli edénybe, ki a levegőt egymás mellett.

Működés módja:

-Említett ellenőrizze, hogy a kapcsolat szoros, ugyanakkor megerősíti a nyomás beállítása a gomb laza, ha már elengedni, akkor nyissa meg a power kapcsolót, elfordítjuk a tápegység művelet.

Megjegyzés: annak érdekében, hogy a hatékonyság javítása, illetve védi a gépet, előtte a boot szivattyúzás, javaslom, jobb takarmány sort, hogy csatlakozzon egy kis mennyiségű vizet a szivattyú test

-Annak biztosítása, hogy a kiömlött vizet a vissza cső áramlási vissza a víztartályt, ha nem a túlfolyó víz átfolyik a visszatérő vezetékbe vissza a tartály, kérem, hagyja abba, a bemeneti cső öntsön egy kis vizet a szivattyú test, olyan, mint károsodásának elkerülése érdekében gép üresjárati.

-Az indítás után, visszatérő vezetékbe kell, kiöntötte a vizet, fokozatosan húzza meg a nyomás a beállító gombot, amíg a nyomásmérő olvasmányok kell olvasni (vagy valamivel magasabb, mint az olvasmányok), lehet lekapcsolni.

-Ha a nyomás műszer, még mindig nem felelnek meg a kell, az olvasó, leállás lehet az első nyomás beállítása gomb lazítsa meg, majd nyissa meg a power kapcsolót, lépések megismétlésével 2, 3;Ha a nyomásmérő olvasás felett kell olvasni, egyszerűen abba fokozatosan lazítsa meg a nyomáscsökkentő szelep a nyomás, hogy próbálja meg, hogy alacsonyabb a konténert kell az értékeket.

-Ezen a ponton, a stopper mondta nyomás érték valaha alacsonyabb, ha a nyomás csökken, nem mért csatornák konténerek bizonyítható, hogy a tömörítési teljesítményt jó;Ahelyett, mért egy cső vagy konténer bebizonyította, hogy nem szivárog, mert nyomásesés.

-Befejezése után nyomáspróba, húzza ki a tápkábelt, lazítsa meg a nyomás beállítása gombot, majd lazítsa meg a nyomáshatároló szelep, a mentesítés a résztvevők tartály nyomás, távolítsa el a nagynyomású cső közös a résztvevők egy cső, vagy tartály, használjon tiszta vizet, hogy a boot 2-3 percig, hogy tisztítsa meg a szivattyút, illetve csővezeték belső.

-A pamut, vagy puha ruhával tisztítsa motor alkatrészek korrózió megelőzése érdekében.

Figyelmet:

-Ez a gép elfogadja nyitva motor, ha a rendeltetésszerű használat, motor shell felszíni hőmérséklet elérheti a 60-70 Celsius fok is tartozik normális, amely forró lehet.

-Műsorvezető, tank, hogy hagyjon legalább 1-1.5 m, ne hagyd, hogy a víz fröccsent a motor, ha szivárgás vagy égő motor

-A hatalom a gép keresztül szivárgás védelem kapcsoló, konnektor, annak érdekében, hogy megvédje a gép, illetve a személyes biztonságát.

-Dolgozik folyékony, használják a gépet, nem lehet korrózió, hogy a fém, gumi, kristályosítás, megszilárdulni, mint például a víz, a víz minősége egyértelműnek kell lennie, nincs homok, egyéb szennyeződések.

Modell ASL-60A
aktuális 2.0 Egy
Alkalmazás Mérés
Szerkezet szivattyú teszt
Használat Víz
A Standard, vagy a nem Szabványos Normál
Üzemanyag Elektromos
Feszültség 220V
Üzemi Nyomás 60kg
Tömeg 15kg
Sebesség 1400R/PERC
Modell Száma ASL-60A
Kapacitás 360lm/h
Elmélet Centrifugális Szivattyú
teljesítmény 400W
Nyomás Magas Vérnyomás
Csomag Méret 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Készülék Típus darab
Csomag Súlya 15.5kg (34.17lb.)

Kapcsolódó termékek