GYÚJTÓTEKERCS A BRIGGS & STRATTON VANGUARD 2.4 HP KERESZTÜL 6HP OHV VÍZSZINTES TILLER KIVÁLTÓ OK MAGNETO ÁLLÓRÉSZ INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ft8 896

-28%

Ft12 355

Új termék

1 Elemek

Címkék: kiváltó ok tekercs, briggs tekercs, briggs stratton gyújtótekercs, Olcsó kiváltó ok tekercs, Magas Minőségi briggs tekercs, Kína briggs stratton gyújtótekercs Szállítók.

GYÚJTÓTEKERCS A BRIGGS & STRATTON 2.4~6 HP MOTOR INGYENES SZÁLLÍTÁS OLCSÓ GÁZ GENERTOR VÍZPUMPA CSERE ALKATRÉSZEK

ELEM SAJÁTOSSÁGOK & FŐBB JELLEMZŐK :

EZ A LISTA ELEM UTÁNI PIACI TELJESEN ÚJ, PRÉMIUM GYÚJTÓTEKERCS VEZETÉK, VALAMINT GYÚJTÓGYERTYA BOOT 2,4-6 HP BRIGGS &STRATTON MOTOR/MOTOR.

ALKALMAZÁSOK:

A B&S VANGUARD 4HP OHV VÍZSZINTES ENGIEN

KERESZT REFERENCIA:

HELYETTESÍTI OEM RÉSZ#(OK):

PACKEAGE TARTALMAZZA:

1 X GYÚJTÓTEKERCS

NEMZETKÖZI VEVŐ KÉRJÜK, VEGYE FIGYELEMBE,OLVASSA EL ALÁBBI ÜZENETEKET, MIELŐTT A TRANZAKCIÓS:

NEM VAGYUNK FELELŐSEK SEMMILYEN EGYÉNI VÁM VAGY BEHOZATALI ADÓ . EZEK A FELSOROLT DÍJAK EGYETLEN SZEREPLŐ TÉTEL ÁRÁT, VALAMINT A SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG. JOGALAPOK ELLENŐRIZZE A VÁMHIVATAL MEGHATÁROZNI, HOGY MI EZEKET A TOVÁBBI KÖLTSÉGEK ELŐTT, HOGY TŐLÜNK VÁSÁROL. TÉTEL(EK) FOG JELENTENI, MINT AZ ALACSONYABB ÉRTÉKEK A SEGÍTSÉGÉRE VÁMKEZELÉS SIMÁN . SEGÍTSÉGET, HOGY A VÁMKEZELÉS A LEGTÖBB AZ ÖSSZES ELEM LESZ A SZÁLLÍTÁS NEM EREDETI, CSAK NETRUAL CSOMAGOKAT , HA BÁNJA EZT , KÉRLEK, NE VEDD MEG , KÖSZÖNÖM, HOGY NAGY MEGÉRTI. INGYENES INT ' L SZÁLLÍTÁS VILÁGSZERTE REGISTED AIR MAIL VAGY ELSŐ OSZTÁLYÚ MAIL SERIVCE A NYOMON KÖVETÉSI SZÁMOT, ÍGY ONLINE NYOMON KÜLDEMÉNYEK ADATAIT. A LEGTÖBB ELEM KÜLD BELÜL 1 munkanap, AMIKOR A FIZETÉSI KAP, E. D.-T KÖRÜLBELÜL 10~25 NAP AZ USA-ban. OROSZ,UKRAIN PEDIG A LEGTÖBB AZ ÖSSZES COUTRIES AZ EU-BAN . AISA . HA SZERETNÉ, GYORS, EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS ,PLS, NYUGODTAN LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK. MINDEN ELEM(EK) ÉRTÉKESÍTETT A MÁRKA ÚJ , AHOGY VAN , AZT LÁTOD, AMIT KAPSZ !KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE EZT A JELENLEGI RÉGI TÉTEL(EK) EGYEZIK A LISTA ELEM(EK) ,AKKOR AZ ÖN FELELŐSSÉGE, HOGY ELLENŐRIZZE, MEGFELELŐ RÉSZ(EK) A TRANZAKCIÓT. MEGYÜNK KI AZ UTAT, HOGY BOLDOGGÁ TESZ , HA EGY OKA ANNAK, HOGY NEM ADJA MEG ÖT KEZDŐDIK, ÉRTÉKELÉS ,NYUGODTAN LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA, ÍGY TUDJUK, SEGÍT ÖNNEK BÁRMILYEN KÉRDÉSE.

A KÖVETKEZŐ KÉPEKET LEHET MONDANI, HOGY TÖBB, MINT TUDJUK, MIT LÁTSZ, AMIT KAP , NEM TÖBB DOLOG & DOLOG NEM KEVESEBB! KÉRJÜK, GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY ELFÉR A MOTOR, MIELŐTT VÁSÁROL RAJTA.

Modell Száma BRIGGS &STRATTON 2.4 HP THRU 6 HP
Származási hely Kína (Kontinens)
Típus Szerszám Alkatrészek
Készülék Típus darab
Csomag Méret 12cm x 10cm x 8cm (4.72in x 3.94in x 3.15in)
Csomag Súlya 0.35kg (0.77lb.)

Kapcsolódó termékek