ZUCZUG 36 Tábla Matrica Címke Olajos Toll Vinil Konyha Üveg Fal Kupa Üveg Tervező Tükör Dekor Matricák Kategória

Ft660

-25%

Ft880

Új termék

1 Elemek

Címkék: Fali Matricák, Olcsó Fali Matricák, ZUCZUG 36 Tábla Matrica Címke Olajos Toll Vinil Konyha Üveg Fal Kupa Üveg Tervező Tükör Dekor Matricák Kategória.

Nem csak utálom, ha nem találja, amit keres? Minden szépen tárolva zárt tartályokban de halmozott fel, így nem tudom, mi hol van? Itt a tökéletes megoldás: A tábla címkék, otthon lesz, mind a szervezett, elegáns. Mindannyian szeretjük, ha egy szervezett haza, hát persze, hogy jól nézel ki. Mindenki szereti a dolgokat, takarosan tárolt el, de a címke azokat a konténereket a legfontosabb, hogy jó, sikeres szervezet. -Ezek a könnyen használható címkék gyere be nyolc, különböző stílusok, valamint biztosítja a tökéletes, elegáns megoldás, hogy a címke a tároló elemek. -Egyszerűen csak húzza bele a címkét, hogy a tartály. Akkor használja bármilyen kréta, a rendszeres folyékony kréta, hogy írjon a címkén. -Amikor eljön az ideje, hogy átszervezi a dolgok, lehet, hogy módosítania kell a tartalmat a konténerek. Nem probléma! Egyszerűen törölje a címkét egy nedves ruhával, majd újra írni, amit akarsz. -Ezek a címkék használható újra, meg újra meg kell szervezni személyre bármilyen hely, otthon a konyhában, a gyerekek hálószoba.

Mos t a képeket a fizikai miatt személyes megértését színű, a kijelző színe különbségek, illetve egyéb okok miatt, lehet, hogy egy bizonyos színt a tényleges termék, a színek uralkodnak természetbeni

Vevő Megjegyzés

Specifikáció Multi-piece Package
Forgatókönyv Fal
toll fehér olajos toll
Osztályozás A Szekrény, Tűzhely,Bútorok, Matricák,A Hűtőszekrény,A Falat,Kapcsoló Panel Matricák
Modell Száma Konyha Címkét, Matricát a Tollat
A téma Minta
Mennyiség 36 címke + 1db olajos toll
Stílus Kreatív
Hatás várni egy fél perc írás után, természetesen száraz
Anyag Vinil
Szag Halvány illat, nem csípős
Cenzor Kód Fali Matricák
Content Alkalmazható a különböző fali csempe matricák
Márka Név ZUCZUG
Minta Sík Fal Matrica
minőség vízálló naptejet nem toxikus környezet, védett
Csomag Méret 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Csomag Súlya 0.1kg (0.22lb.)
Készülék Típus darab

Kapcsolódó termékek