20pc Reflektor Lemez 30 x 30mm Fényvisszaverő szalag cél ingyenes szállítás

Ft3 142

-11%

Ft3 531

Új termék

1 Elemek

Címkék: reflektor lap, fényvisszaverő cél, fényvisszaverő lemez célok, Olcsó reflektor lap, Magas Minőségű fényvisszaverő cél, Kína fényvisszaverő lemez célok Szállítók.

20db Reflektor Lemez 30 x 30 mm-Fényvisszaverő szalag célcsoport teljes állomás

Információk:

Ezt az ajánlatot kapsz 20 db Reflektor Lap (nem 1db )

Termék műszaki adatai : 3 0 x 30 mm

szállítás

Megszervezzük szállítás 48 Órán belül fizetés után törlődik, kivéve az ünnepeket.

-Csak az a hajó, hogy a megerősített által megadott címre PayPal. Mielőtt fizetni, kérjük, ellenőrizze, hogy a cím a PayPal megegyezik a címet szeretné, hogy a hajó. Ha nem, kérjük, tudassa velünk, mielőtt azt küldte a csomagot, vagy mi nem lesz felelős semmilyen veszteségért. remélem, megérted.

A vásárlók:

1: Mint egy új ebay-en eladó, kérem tisztelettel a törekvés, Ha megnyeri a tétel, kérem, fizesse ki az összeget, a győzelem 3 napon belül. ha nem, akkor küldj egy mail, hogy emlékeztesselek. Köszönöm az együttműködő én harmónia szépen!!!!!

2: kérem, hagyjon minket a pozitív visszajelzés után megérkezett a csomag elégedettek. mint tudod, minden eladó keményen dolgozik a pozitív visszajelzést. mi is ezt fogjuk tenni, amint tudjuk is.

3.Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérjük, írjon nekünk, mielőtt elhagyja a negatív visszacsatolás. Elhagyja a negatív visszajelzést nem oldja meg a problémákat. Közötti kommunikáció az eladó, sem a vevő fontosabb, hatékony, mint így egy negatív visszacsatolás.

4.Mindent megteszünk, hogy tartsa a kapcsolatot a tranzakció során, ha bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdés a lista elem, kérjük, ossza meg velünk, mi van benne, mi lesz a megállapodás, hogy megoldja a problémát.

DIY Kellékek Elektromos
Csomag Súlya 0.4kg (0.88lb.)
Csomag Méret 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Készülék Típus darab

Kapcsolódó termékek